Úterý 23.4.2024 22.5°C
Autor: Veronika Skálová | 27.12.2009 07:50
Praha pocítí o svátcích úbytek turistů z ciziny, bojí se chřipky
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
(Danny IP:[84.42.171.*], 27.12.2009 10:40) | nahlásit příspěvek
Já si myslím, že na učebním oboru číšník se základy správné obsluhy, úpravy stolu k různým příležitostem a vhodnému chování učí, jenže pak mladý vyučený číšník přijde do praxe a když majitel restaurace na to nedbá a je mu to jedno, tak proč by se snažil, prostředí ho prostě zkazí. Je to o tom, jakou úroveň obsluhy požaduje majitel restaurace. Pokud mu stačí někdo, kdo nemá ani výuční list v oboru, jde mu jen o to, aby obsluze platil co nejméně a zbytek na ruku na černo bez zdanění, co asi takový majitel může vyžadovat za kvalitu obsluhy. Nic. Tam je problém. V restauraci, kde si majitel personál hlídá, řekne jasně svá pravidla pro obsluhu zákazníků, tam to personál bude tak dělat, protože pokud ne, bude propuštěn.
1999 – 2024 © centrum holdings O nás | Volná místa | Reklama | Všeobecné podmínky | Nápověda | Služby firmám
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu centrum holdings zapovězeno.