Silvestr v Praze bude bídný, horské hotely čekají žně

Autor: Veronika Skálová | 27.12.2009 07:50

Praha pocítí o svátcích úbytek turistů z ciziny, bojí se chřipky

zpět na článek

Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.

  • (kumbayo IP:[188.95.127.*], 27.12.2009 14:12) | nahlásit příspěvek

    ... stávil jsem v oboru pohostinství cca 15 let.Dílem za komanče, dílem po revoluci.
    1)Ony učební obory už nejsou co byly.Kdepak by se tam dnes učila technologie a chemie potravin.Na ohřívání párků to ani není potřeba, že?Stolničení a chování se už taky berou jen letmo.
    Na vaření kafe z automatu je to zbytečné, ne?
    A praxe?To je už je teprve k smíchu.
    2)Tehdejší mistři kuchaři a vrchní dnes dělají skladníky v hyper-super nebo přidavače na stavbách, protože pan "hostinský" jim odmítá za kvalitu a praxi zaplatit.
    3)Tenkrát musel být šéf-majitel z oboru a mít praxi, dnes díky Vénovy Klausů to není potřeba.Pamatuji dobu kdy ty svoje nesmysle vyhlásil a do roka jsem z oboru odešel.Bylo totiž jasné že půjde dolů nejen kvalita ale i platy.
    4)Není se potom co divit že Český cech šéfkuchařů nemá žádnou váhu slova.Zvlášť ne v Bruselu.

 

Rok v obrazech: demise, atentáty, smrt krále, vajíčka a chřipka

LEDEN ÚNOR BŘEZEN DUBEN KVĚTEN ČERVEN ČERVENEC SRPEN ZÁŘÍ ŘÍJEN LISTOPAD PROSINEC
 

1999 – 2024 © centrum holdings O nás | Volná místa | Reklama | Všeobecné podmínky | Nápověda | Služby firmám

Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu centrum holdings zapovězeno.