Pátek 29.3.2024 22.5°C
Autor: Veronika Skálová | 27.12.2009 07:50
Praha pocítí o svátcích úbytek turistů z ciziny, bojí se chřipky
Příspěvky do diskuze se musejí týkat tématu. Vulgární příspěvky a příspěvky, které nemají nic společného s tématem, budou vymazány.
(kumbayo IP:[188.95.127.*], 27.12.2009 14:12) | nahlásit příspěvek
... stávil jsem v oboru pohostinství cca 15 let.Dílem za komanče, dílem po revoluci.
1)Ony učební obory už nejsou co byly.Kdepak by se tam dnes učila technologie a chemie potravin.Na ohřívání párků to ani není potřeba, že?Stolničení a chování se už taky berou jen letmo.
Na vaření kafe z automatu je to zbytečné, ne?
A praxe?To je už je teprve k smíchu.
2)Tehdejší mistři kuchaři a vrchní dnes dělají skladníky v hyper-super nebo přidavače na stavbách, protože pan "hostinský" jim odmítá za kvalitu a praxi zaplatit.
3)Tenkrát musel být šéf-majitel z oboru a mít praxi, dnes díky Vénovy Klausů to není potřeba.Pamatuji dobu kdy ty svoje nesmysle vyhlásil a do roka jsem z oboru odešel.Bylo totiž jasné že půjde dolů nejen kvalita ale i platy.
4)Není se potom co divit že Český cech šéfkuchařů nemá žádnou váhu slova.Zvlášť ne v Bruselu.
1999 – 2024 © centrum holdings O nás | Volná místa | Reklama | Všeobecné podmínky | Nápověda | Služby firmám
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu centrum holdings zapovězeno.